مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 فروردین 1399 ساعت 03:062020-04-03اقتصادي

احداث 100واحد مسکن برای محرومان در بروجرد


سید حسین ریاضتی روز شنبه دز گفت وگو با ایرنا افزود : برای ساخت مسکن محرومان که در شرایط سختی زندگی می کردند 40 میلیون تومان وام با سود پنج درصد و 25 میلیون تومان وام بلاعوص پرداخت شده است.

وی اظهار داشت: همچنین در راستای رفع مشکلات مسکن روستاییان در راستای طرح انبوه سازی روستایی در روستای قلعه شمسی 28 واحد آپارتمان در حال احداث بوده که با بهره برداری از آنها مجموع این واحدها به 82 واحد می رسد.

به گفته وی برای ساخت هر واحد 40میلیون تومان تسهیلات بانکی پرداخت شده است.

ریاضتی افزود : در راستای ساخت مسکن روستاییان ، احیا روستاها و جلوگیری از مهاجرت به شهر سال گذشته 370فقزه تسهیلات 40میلیون تومانی احداث مسکن روستایی در مجموع 147میلیارد ریال در اختیار روستاییان قرار داده شده است.

رییس بنیاد مسکن بروجرد گفت : طرح سند دار کردن مسکن روستاییان از طرحهای موفق بوده و در سال 98 در سطح روستاها 181 فقره صدور سند مسکن روستایی و در اشترینان به عنوان شهر زیر 25هزار نفر 51 فقره سند صادر شده است .

ریاضتی با اشاره به انجام طرح مطالعاتی و نقشه طرح هادی روسنایی گفت : 144روستای بالای 20خانوار دارای طرح مطالعاتی و نقشه طرح هادی مصوب هستند که در 60روستا طرح به اتمام رسیده و طررح بازنگری آن در حال اجرا است ریاضتی ادامه داد : همچنین طرح بازنگری طرح هادی 14روستا آغاز ش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احداث 100واحد مسکن برای محرومان در بروجرد

احداث 100واحد مسکن برای محرومان در بروجرد