مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 فروردین 1399 ساعت 19:502020-03-31سياسي

عیادت فرمانده سپاه استان اردبیل از بیماران


فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل با حضور در نقاهتگاه حضرت زینب کبری (س) از بیماران کرونایی عیادت کرده و در روند درمانی این بیماران قرار گرفت.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، سردار جلیل بابازاده با حضور در نقاهتگاه حضرت زینب کبری (س) از بیماران کرونایی عیادت کرده و در روند درمانی این بیماران قرار گرفت.

  وی در حاشیه این دیدار اظهار کرد: در این ایام که شیوع ویروس کرونا مشکلاتی را برای مردم ایجاد رده باید با همبستگی و رعایت موارد بهداشتی همکاری لازم را با جهادگران عرصه سلامت مردم داشته باشیم.

فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل بیان کرد: امروز فرصتی شد تا به مناسبت روز جمهوری اسلامی از نزدیک جویای حال بیماران بستری شده در این نقاهتگاه شده و همچنین از زحمات بی دریغ کادر درمانی تشکر کنیم.

وی بیان کرد: بیمارانی که در نقاهتگاه حضرت زینب(س) امروز بستری هستند آرزوی بهبود کامل و حضور در منزل و جمع خانواده را دارند، مردم باید با درک واقع بینانه در منازل حضور داشته و از حضور در تجمعات پرهیز کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عیادت فرمانده سپاه استان اردبیل از بیماران

عیادت فرمانده سپاه استان اردبیل از بیماران