مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 فروردین 1399 ساعت 08:252020-03-31دانش

4 هزار و 71 عضو هیات علمی دانشگاه کد استخدام می گیرند


4 هزار و 71 عضو هیات علمی قدیمی کد استخدام می گیرند و مجوز صدور کد استخدام برای این افراد، بخشی از مجوز جذب 6 هزار عضو هیات علمی در زیرمجموعه های وزارت علوم است.

- محمد تقی نظرپور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس از پیگیری برای صدور کد استخدام برای 4 هزار و 71 عضو هیات علمی خبر داد.

وی خاطر نشان کرد: این افراد هم اکنون هم به عنوان عضو هیات علمی مشغول به کار هستند و از دولت حقوق دریافت می کنند و در واقع در استخدام دولت محسوب می شوند، فقط هنوز کد استخدام ندارند.

وی اظهارداشت: مجوز صدور کد استخدام برای این افراد، بخشی از مجوز جذب 6 هزار عضو هیات علمی در زیرمجموعه های وزارت علوم است.

* 2 هزار عضو هیات علمی جدید هم استخدام می شوند معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطر نشان کرد: علاوه بر تکمیل مجوزهای استخدام 4 هزار و 71 عضو هیات علمی قدیمی، 2 هزار عضو هیات علمی جدید هم تا سال 1400 در دانشگاه های کشور جذب می شوند.

به گزارش فارس، کارمندان دولت باید برای تکمیل مراحل استخدام و بازنشستگی دارای کد استخدام باشند که گاهی ارائه این کد زمان بر می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

4 هزار و 71 عضو هیات علمی دانشگاه کد استخدام می گیرند

4 هزار و 71 عضو هیات علمی دانشگاه کد استخدام می گیرند