مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 فروردین 1399 ساعت 07:252020-03-29پزشكي

تبدیل ماسک های غواصی به دستگاه تنفس در یک بیمارستانِ ایتالیا


در حالی که طی 24 ساعت گذشته کروناویروس جان حدود 1000 نفر را در ایتالیا گرفته و با توجه به کمبود ونتیلاتور (دستگاه تنفس مصنوعی) در بیمارستان های این کشور، - در حالی که طی 24 ساعت گذشته کروناویروس جان حدود 1000 نفر را در ایتالیا گرفته و با توجه به کمبود ونتیلاتور (دستگاه تنفس مصنوعی) در بیمارستان های این کشور، یک بیمارستان در شمال ایتالیا در حال تغییر کاربریِ ماسک های غواصی و تبدیل آن ها به دستگاه های تنفسی است.

به گزارش ایسنا، پزشکان بیمارستان Maggiore در پارما ی ایتالیا در حال استفاده از یک پرینتر سه بعدی برای اصلاح و تغییر کاربریِ ماسک های غواصی به گونه ای است که قابلیت اتصال به اکسیژن را داشته باشند.

در واقع پزشکان این بیمارستان اعلام کرده اند که می توانند با تبدیل ماسک های غواصی به ونتیلاتور مشکل کمبود این دستگاه های تنفسی و نیاز به تریاژ بیماران (فرایند اولویت بندی بیماران برای بهره مندی از درمان) را تا حدودی برطرف کنند.

بنا بر گزارش سی بی اس نیوز، شیوع کروناویروس در ایتالیا مشکلات زیادی را برای سیستم سلامت و بیمارستان های این کشور به همراه داشته است، به طوری که تاکنون دست کم 40 پزشک در سراسر این کشور به دلیل ابتلا به بیماری کووید-19 جان خود را از دست داده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تبدیل ماسک های غواصی به دستگاه تنفس در یک بیمارستانِ ایتالیا

تبدیل ماسک های غواصی به دستگاه تنفس در یک بیمارستانِ ایتالیا