مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 فروردین 1399 ساعت 19:202020-03-28سياسي

بازرسی شبانه روزی و پلمپ طولانی مدت اصنافی که مصوبه شورای تامین را رعایت نمی کنند


مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد از بازرسی شبانه روزی و پلمپ طولانی مدت اصنافی که مصوبه شورای تامین را رعایت نمی کنند خبر داد.

- مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد خبرداد بازرسی شبانه روزی و پلمپ طولانی مدت اصنافی که مصوبه شورای تامین را رعایت نمی کنند ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد از بازرسی شبانه روزی و پلمپ طولانی مدت اصنافی که مصوبه شورای تامین را رعایت نمی کنند خبر داد.

براتعلی صالحی گفت: 16 واحد صنفی که مصوبه تعطیلی ستاد ملی مبارزه با کرونا و شورای تامین را رعایت نکردند به مدت طولانی پلمب شدند.

وی اظهار کرد: با توجه به ابلاغ دستورالعمل تعطیلی اصناف غیرضروری برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا در سطح استان، تنها برخی از اصناف آن هم با رعایت پروتکل بهداشتی، اجازه فعالیت دارند سایر اصناف باید نسبت به تعطیلی مغازه خود اقدام کنند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد بابیان اینکه بر اساس این دستورالعمل تمام واحدهای صنفی غیرضروری باید تا 15 فروردین تعطیل باشند، تصریح کرد: با توجه به بازرسی انجام گرفته در روز شنبه 9 فروردین ماه، تعداد 16 واحد صنفی غیرضروری در استان که به مصوبات پیش گفته عمل نکردند پلمپ شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازرسی شبانه روزی و پلمپ طولانی مدت اصنافی که مصوبه شورای تامین را رعایت نمی کنند

بازرسی شبانه روزی و پلمپ طولانی مدت اصنافی که مصوبه شورای تامین را رعایت نمی کنند