مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 فروردین 1399 ساعت 11:152020-03-28اقتصادي

المپیاد ملی کدنویسی و تولید محتوای دیجیتال دانش آموزی برگزار می شود


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، عیسی منصوری افزود: با توجه به نیاز روز افزون کشور به توسعه کسب و کار های دیجیتال و پیشرفت هایی که تاکنون در این حوزه انجام شده و همچنین با توجه .

- معاون توسعه کارآفرینی واشتغال وزارت تعاون گفت: با حمایت معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال و بنیاد ملی توسعه فناوری های فرهنگی، توسعه کارآفرینی دیجیتال کودک و نوجوان از طریق المپیاد ملی، آموزش آنلاین و رایگان کد نویسی و تولید محتوای دیجیتال دانش آموزی دارکوب برگزارمی شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، عیسی منصوری افزود: با توجه به نیاز روز افزون کشور به توسعه کسب و کار های دیجیتال و پیشرفت هایی که تاکنون در این حوزه انجام شده و همچنین با توجه به سخنان رییس جمهوری مبنی بر توسعه زیرساخت های دیجیتال کشور در این ایام خانه نشینی و نیاز اقتصاد دانش بنیان آینده ایران به تولید محتوای دیجیتال، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری بنیاد ملی توسعه فناوری های فرهنگی، المپیاد ملی کدنویسی کودکان و نوجوانان را با همکاری برخی سازمان ها و وزارت خانه ها برگزار می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

المپیاد ملی کدنویسی و تولید محتوای دیجیتال دانش آموزی برگزار می شود

المپیاد ملی کدنویسی و تولید محتوای دیجیتال دانش آموزی برگزار می شود