مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 فروردین 1399 ساعت 09:102020-03-27اجتماعي

آزمون انتخاب و انتصاب مدیران مدارس مهریز از 15فروردین آغاز می شود


رییس آموزش و پرورش مهریز از شروع آزمون انتخاب و انتصاب مدیران مدارس مهریز از 15 فروردین ماه خبر داد.

- سیدکاظم حسینی در گفتگو با اقدام به ثبت نام کنند.

وی افزود: در هنگام انتصاب فرد به سمت مدیریت، باید از سنوات خدمتی وی تا پایان شهریور سال تحصیلی جاری چهار سال تمام تا بازنشستگی باقی مانده باشد.

حسینی ادامه داد: سن هر فرد باید حداکثر 45 سال تمام و سابقه خدمت دارندگان مدرک لیسانس با حداکثر 26 سال تمام و فوق لیسانس حداکثر 31 سال تمام است.

رییس آموزش و پرورش مهریز تصریح کرد: داوطلبانی که سال گذشته فرایند انتخاب را با موفقیت گذرانده و از شرایط سنواتی برخوردار باشند در سال جدید نیازی به شرکت در فرآیند انتخابات ندارند و مجموع امتیاز ثبت شده آن ها با امتیاز داوطلبان سال جدید مقایسه می شود و در فرایند انتصاب قرار خواهند گرفت.

حسینی گفت: در صورتی که داوطلب برخوردار از سال قبل در فرآیند انتخاب سال جاری شرکت کند، مجموع امتیاز سال جاری ملاک انتصاب قرار می گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آزمون انتخاب و انتصاب مدیران مدارس مهریز از 15فروردین آغاز می شود

آزمون انتخاب و انتصاب مدیران مدارس مهریز از 15فروردین آغاز می شود