مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 فروردین 1399 ساعت 05:402020-03-26اقتصادي

تسهیلات ارزان قیمت در اختیار بنگاه های تولیدی قرار می دهیم


تسهیلات ارزان قیمت در اختیار بنگاه های تولیدی و خدماتی قرار می گیرد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، حجت الاسلام حسن روحانی رییس جمهور صبح امروز (پنجشنبه) در جلسه کمیته اقتصادی دولت، گفت: اولین تصمیم امروز ما این بود که کسب و کارهای صدمه دیده، مشروط به اخراج نکردن کارگران، تسهیلات ارزان قیمت دریافت کنند که وزارت صمت و وزارت رفاه جدول آن را مشخص می کنند.

وی با بیان اینکه 75 هزار میلیارد تومان برای این کار مد نظر قرار دادیم که بانک مرکزی با همکاری بانک ها آن را انجام خواهند داد، افزود: نرخ ترجیحی تسهیلات بانکی ارزان قیمت برای بنگاه های صدمه دیده از کرونا را 12 درصد با مدت زمان پرداخت 2 ساله اعلام کرد.

رییس جمهور همچنین از تشدید مقرارت برای فاصله گذاری اجتماعی در 2 هفته آینده خبر داد و تاکید کرد: امیدواریم تا 20 فروردین از قطع زنجیره شیوع کرونا اطمینان بیشتری حاصل شود.

روحانی اضافه کرد: 4 هزار تخت بیمارستانی نیروهای مسلح را نیز آماده کرده بودیم که از این تعداد هم تاکنون استفاده نشده است، تمام تخت های بیمارستانی کشور را هم آماده کرده بودیم که از این تعداد هم تاکنون نزدیک به 13 هزار تخت استفاده نشده است.

رییس جمهور با بیان اینکه از برنامه ریزی بسیار خوبی که در کشور انجام شده است تشکر می کنم، گفت: فکر می کنم هیچ کشوری شرایط کشور ایران را ند


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تسهیلات ارزان قیمت در اختیار بنگاه های تولیدی قرار می دهیم

تسهیلات ارزان قیمت در اختیار بنگاه های تولیدی قرار می دهیم