مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 فروردین 1399 ساعت 04:162020-03-26اقتصادي

تخصیص اعتبار ویژه طرح های مقابله با سیلاب در جنوب کرمان الزامی است


به گزارش ایرنا، محمدجواد فدایی روز چهارشنبه در نشست ویدئوکنفرانس با رییس جمهوری با موضوع مدیریت بحران سیل و کرونا افزود: سوم فروردین ماه امسال بارندگی شدیدی در استان کرمان داشتیم و چهار شهرستان جنوبی این استان طی چند ساعت درگیر سیلاب شدند.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان رودبار جنوب در فروردین و دی ماه سال گذشته نیز درگیر سیلاب بود.

استاندار کرمان اظهار داشت: در دهه های گذشته سیل بند خُرَم به طول 40 کیلومتر در بالادست زمین های کشاورزی شهرستان جیرفت احداث شده که موجب محافظت از دشت جیرفت شده و این سیل بند باید تا جازموریان ادامه می یافت که اندکی از آن باقی مانده است.

فدایی، تکمیل سیل بند خُرم را برای رفع اساسی مشکل سیل جازموریان موثر دانست و بیان کرد: با حدود یک هزار میلیارد تومان می توانیم این سیل بند را تکمیل کنیم که منابع مالی آن را هم در استان داریم، ضمن اینکه250 میلیون مترمکعب هم در سال ذخیره آبی برای ما به همراه خواهد داشت.

وی عنوان کرد: ما اگر بخواهیم این میزان آب را دریای خلیج فارس به استان بیاوریم، 2 و نیم میلیارد دلار برای ما هزینه خواهد داشت.

استاندار کرمان با بیان اینکه منابع لازم برای تکمیل سیل بند جنوب در استان کرمان وجود دارد، ادامه داد: در سال 98 یک هزار میلیارد تومان مازاد وصول مالیات در این استان داشتیم که مبلغی از


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تخصیص اعتبار ویژه طرح های مقابله با سیلاب در جنوب کرمان الزامی است

تخصیص اعتبار ویژه طرح های مقابله با سیلاب در جنوب کرمان الزامی است