مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 فروردین 1399 ساعت 15:052020-03-24سياسي

خوش چهره: وقتی معاش مردم مختل شود، دین آنها زیر سوال می رود/ نباید با «جهش تولید» برخورد تشریفاتی و فرمایشی شود


اقتصادی 3 چالش را پیش روی عملیاتی کردن شعار «جهش تولید» می داند و می گوید: متاسفانه برخی رسانه ها در تفسیرهای خود جهش تولید را با انحرافاتی تبیین می کنند.

- به گزارش خبرگزاری فارس،  محمد خوش چهره استاد اقتصاد و نماینده پیشین مجلس با تاکید بر اهمیت درک مفهومی، نامگذاری سال 99 تحت عنوان جهش تولید از سوی رهبر انقلاب، به خبرآنلاین گفت: یکی از چالش هایی که می تواند فراروی شعار سال قرار بگیرد عدم درک صحیح مفهومی از شعار است که در طی سالهای گذشته اتفاق افتاده است.

مقام معظم رهبری تاکید خود را بر حوزه اقتصاد با عناوین مختلفی مثل مدیریت اقتصادی نشان داده اند.

اما ما می بینیم در عمل آنچه رهبری به عنوان استراتژیست نظام مطرح کرده اند در محافل آکادمیک و .

به عنوان سوال مطرح کرده اند که وقتی نظام جمهوری اسلامی از سال 87 برنامه ریزی ثابت و طولانی، برنامه ریزی پنج ساله و همچنین برنامه ریزی سالانه دارد، و این اهداف در چشم انداز 20 ساله وجود دارد ضرورت نامگذاری برای هدف ها چیست؟ رهبری استراتژیست نظام هستند این استاد اقتصاد گفت: اگر دقت صورت بگیرد این قبیل سوال ها اصلا مطرح نمی شود.

باید گفت پیش از پرداختن به این قبیل سوال ها باید جایگاه مقام معظم رهبری در نظر بگیریم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خوش چهره: وقتی معاش مردم مختل شود، دین آنها زیر سوال می رود/ نباید با «جهش تولید» برخورد تشریفاتی و فرمایشی شود

خوش چهره: وقتی معاش مردم مختل شود، دین آنها زیر سوال می رود/ نباید با «جهش تولید» برخورد تشریفاتی و فرمایشی شود