مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 فروردین 1399 ساعت 06:452020-03-24اقتصادي

پلمب 7 واحد صنفی در شهر یاسوج در راستای پیشگیری از کرونا


رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد از تعطیلی و پلمپ 7 واحد صنفی که مسائل و دستورالعمل های بهداشتی را رعایت نکردند خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج سالار حسین پور درحاشیه گشت مشترک از واحد های صنفی در سطح شهر اظهار داشت: با عنایت به تاکید رییس جمهور در جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا و همچنین تصمیمات جلسه شورای تامین استان و در راستای مسئولیت های اجتماعی، کلیه واحدهای صنفی به جز صنوف خبازان، میوه وتره بار، مرغ و ماهی، قصابان ، خواروبار فروشان، داروخانه ها و فروشندگان اقلام بهداشتی می بایست تا 15 فروردین ماه فعالیت صنفی خود را متوقف نمایند.

وی ادامه داد: به همین منظور برای جلوگیری از تردد و تجمع مردم در سطح بازار و مکانهای پر ازدحام، گشت مشترکی باحضور بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، اتاق اصناف مرکز استان، تعزیرات حکومتی، یگان امداد نیروی انتظامی و مرکز بهداشت، تشکیل و واحدهای صنفی را که نسبت به این مصوبه اقدام نکرده بودند، تذکرات لازم اعمال و تعداد 7 واحد صنفی نیز پلمپ گردید.

رییس سازمان صمت استان ضمن همراهی با این گروه نظارتی بیان داشت: گشت مشترک بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با همکاری بازرسین اتاق اصناف، تعزیرات حکومتی و اماکن نیروی انتظامی تا پایان تعطیلات نوروز درقالب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پلمب 7 واحد صنفی در شهر یاسوج در راستای پیشگیری از کرونا

پلمب 7 واحد صنفی در شهر یاسوج در راستای پیشگیری از کرونا