مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 فروردین 1399 ساعت 09:352020-03-21سياسي

دفتر امام جمعه ای که تبدیل به کارگاه تولیددستکش شد


دفتر امام جمعه دلوار در اختیار کارگاه تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده قرار گرفت.

- حجت الاسلام علی زاهددوست در گفتگو با خبرنگار فارس در شهرستان تنگستان اظهار داشت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و نیاز مردم به دستکش یک بارمصرف بهداشتی، تصمیم گرفتیم یک کارگاه تولیدی را راه اندازی کنیم تا نقش ناچیز خود را در یاری رساندن به مردم و خادمین سلامت ایفا نماییم.

امام جمعه دلوار ابراز کرد: این کارگاه تولید دستکش یک بارمصرف به همت ستاد نماز جمعه بخش دلوار راه اندازی شده و به دلیل کمبود مکان، دفتر امام جمعه را در ایام تعطیلات و حتی بعدازآن در اختیار کارگاه قرار داده ایم.

وی بابیان اینکه این کارگاه راه اندازی شده در دو نوبت فعالیت می کند، گفت: ظرفیت تولید روزانه این کارگاه 1000 جفت دستکش یک بارمصرف بهداشتی است که با توجه به نیاز مردم در منطقه و اعلام آمادگی داوطلبان مردمی جهت همکاری، در روزهای آینده ظرفیت تولیدی کارگاه افزایش نیز خواهد یافت.

امام جمعه دلوار با تأکید بر اینکه این کارگاه تولیدی روزانه و در چند نوبت ضدعفونی می شود تا دستکش های تولیدشده بدون هیچ گونه آلودگی احتمالی به دست مردم برسند، ابراز کرد: این کارگاه باهمت مردم تجهیز شده، بنابراین دستکش های تولیدشده به صورت رایگان و با اولویت مردم بخش دلوار توزیع خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دفتر امام جمعه ای که تبدیل به کارگاه تولیددستکش شد

دفتر امام جمعه ای که تبدیل به کارگاه تولیددستکش شد