مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 فروردین 1399 ساعت 09:252020-03-21اقتصادي

کاهش ورود مسافر به گیلان/ مردم همچنان در خانه بمانند


استاندار گیلان با اشاره به کاهش ورود مسافر به این استان از شهروندان خواست تا 15 فروردین با در خانه ماندن به کادر درمان و پرستاری برای کنترل این ویروس کمک کنند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، ارسلان زارع ظهر شنبه در جلسه ستاد مقابله با ویروس کرونا در استانداری گیلان با اشاره به مصوبات جدید ستاد ملی در این رابطه، تأکید کرد: اجرای این مصوبات ضروری است.

وی با بیان اینکه در جلسه ستاد ملی در زمینه ساعت فعالیت مراکز تجاری، خرید و پاساژها تصمیم گیری شد، افزود: در ستاد استانی تصمیماتی در این زمینه گرفته شده بود که مردم و صاحبان واحدهای صنفی همکاری مطلوبی در این زمینه داشتند.

استاندار گیلان با اشاره به اینکه البته در برخی از شهرها همانند رشت تعطیلی واحدهای صنفی، بازارها و مراکز خرید حداقل بوده است، گفت: بر اساس تصمیم ستاد ملی تا 15 فروردین مراکز تجاری و خرید، پاساژها، بازارچه ها و مراکز تجمع تجاری تعطیل شده است.

وی با تأکید بر لزوم اطلاع رسانی در این زمینه از طریق فرمانداران و همکاری بازاریان و مردم در زمینه اجرا، ادامه داد: البته مراکز عرضه اقلام اساسی و مورد نیاز مردم و داروخانه از این موضوع مستثنی هستند.

زارع در ادامه به موضوع تردد مسافران نوروزی در سه روز پایانی سال و آغاز سال جدید اشاره و بیان کرد: بر اساس آمار شاهد کاهش 50 درصد تردده


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش ورود مسافر به گیلان/ مردم همچنان در خانه بمانند

کاهش ورود مسافر به گیلان/ مردم همچنان در خانه بمانند