مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 29 اسفند 1398 ساعت 12:152020-03-19بين الملل

ادعای تحلیلگر عراقی: «الزرفی» مجری طرح های آمریکا در عراق است


یک تحلیلگر مسائل سیاسی عراق بر این باور است که «عدنان الزرفی» مأمور تشکیل کابینه این کشور، مجری طرح های آمریکا در عراق است.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، عباس العرداوی تحلیلگر مسائل سیاسی عراق اظهاراتی علیه عدنان الزرفی مأمور تشکیل کابینه این کشور مطرح کرد.

العرداوی به خبرگزاری العهد گفت که الزرفی تابعیت آمریکایی دارد و زندگی سیاسی خود را به عنوان مترجم آمریکا در دوران اشغال عراق توسط واشنگتن آغاز کرد.

وی ادامه داد، پس از این مسئله بود که الزرفی به عنوان یک مترجم، به درجه نظامی دست یافت و به همین دلیل، عدم توجه وی به مسئله اخراج نیروهای خارجی [از عراق]، یک امر بدیهی است .

این تحلیلگر سیاسی در ادامه ادعا کرد که الزرفی پس از برکناری از سمَت استانداری نجف، به سرویس جاسوسی آمریکا ملحق شده، سپس فراکسیون سیاسی تشکیل داده تا اینکه به نامزدی نخست وزیری عراق رسید.

خاطر نشان کرد، آمریکا با نامزدی الزرفی بار دیگر به نبرد سیاسی در عراق بازگشت؛ همان گونه که مقابله نظامی با گروههای مقاومت عراق را کلید زده است.

وی در پایان تصریح کرد، عدنان الزرغی و برخی از شخصیتها، مأمور اجرای پروژه های آمریکا در عراق هستند.

الزرفی اخیرا به عنوان مأمور تشکیل کابینه عراق معرفی شد؛ ولی بسیاری از فراکسیونهای سیاسی و معترضان عراقی هم مخالف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ادعای تحلیلگر عراقی: «الزرفی» مجری طرح های آمریکا در عراق است

ادعای تحلیلگر عراقی: «الزرفی» مجری طرح های آمریکا در عراق است