مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 اسفند 1398 ساعت 11:362020-03-17اقتصادي

هشدار رییس پلیس میاندوآب به مخلان نظم عمومی در چهارشنبه آخر سال

هشدار رییس پلیس میاندوآب به مخلان نظم عمومی در چهارشنبه آخر سال

سرهنگ حسن شیخ نژاد روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: نگاه و رویکرد پلیس به چهارشنبه آخر سال نگاهی اجتماعی است و هر رفتاری باید در چارچوب منطق باشد.

وی با بیان اینکه نباید تجربه تلخ برای خانواده ها با رفتارهای غیرقانونی و ناهنجار برخی افراد مخل نظم و امنیت رقم بخورد، افزود: خرید و فروش مواد خطرآفرین، انفجاری و احتراقی که نظم و آرامش جامعه و شهروندان را مخدوش می کند ممنوع بوده و با متخلفان مطابق قانون برخورد خواهد شد.

وی بیان کرد: همچنین برابر هماهنگی های بعمل آمده با مراجع قضایی افراد خاطی تا پانزدهم فروردین ماه ضمن توقیف وسلیه نقلیه، در بازداشت می مانند.

سرهنگ شیخ نژاد گفت: برابر ماده 618 قانون مجازات اسلامی، هر کس با هیاهو، جنجال، حرکات غیر متعارف یا با تعرض به افراد، موجب اخلال در نظم و آرامش عمومی شده و یا مردم را از کسب و کار باز دارد، به حبس از سه ماه تا یک سال و تا 75 ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

فرمانده انتظامی میاندوآب با اشاره به اینکه با نزدیک شدن چهارشنبه آخر سال پلیس تلاش خود را برای برقراری نظم و امنیت را در جامعه بکار گرفته است، گفت: شب آخرین چهارشنبه سال را هم می توان با رعایت نکاتی ساده با ایمنی سپری کرد ولی بی تدبیری و عدم کنترل رفتارهای هیجانی در این روزها حادثه آفرین خواهد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشدار رییس پلیس میاندوآب به مخلان نظم عمومی در چهارشنبه آخر سال

هشدار رییس پلیس میاندوآب به مخلان نظم عمومی در چهارشنبه آخر سال