مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 اسفند 1398 ساعت 05:502020-03-17سياسي

بند دره برای تفرجگاه شدن پیشتازی می کند


شهردار بیرجند با اشاره به اینکه به زودی فاز اول ایجاد زیرساخت های بند دره به پایان می رسد، گفت: ایجاد تفرجگاه بند دره در سه فاز انجام می شود.

- ایسنا/خراسان جنوبی شهردار بیرجند با اشاره به اینکه به زودی فاز اول ایجاد زیرساخت های بند دره به پایان می رسد، گفت: ایجاد تفرجگاه بند دره در سه فاز انجام می شود.

محمدعلی جاوید اظهار کرد: از ابتدای حضورم در این شهر و قبول این مسئولیت متوجه یکی از دغدغه ها و مطالبات مردم برای ایجاد فضای تفریحی در بند دره شدم و با توجه به این که ظرفیت لازم در این خصوص وجود داشت، جلسات متعددی با حضور سرمایه گذار این منطقه و مسئولان برای پیگیری یکی از دغدغه های مهم مردم برگزار و برای انجام هماهنگی های لازم با دستگاه های نظارتی، امنیتی و.

مکاتبه شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری بیرجند، وی افزود: پس از تصویب این موضوع در تهران با استاندار موارد مورد نظر مطرح شد و استاندار با توجه به عزمی که برای انجام این کار داشتند، پیگیری خوبی در این خصوص انجام دادند و بعد از هماهنگی با دستگاه های مربوط 22 بهمن ماه امسال کلنگ اجرای فاز اول تفرجگاه بند دره بیرجند توسط استاندار و با حضور مدیران دستگاه های اجرایی استان به زمین زده شد .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بند دره برای تفرجگاه شدن پیشتازی می کند

بند دره برای تفرجگاه شدن پیشتازی می کند