مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 اسفند 1398 ساعت 12:552020-03-16بين الملل

تولیت آستان حسینی از سازمان ملل خواست از فرودگاه کربلا بازدید کند


تولیت آستان مطهر حسینی از سازمان ملل خواست تا از فرودگاه کربلا که روز جمعه هدف بمباران قرار گرفت، بازدید کند.

- تولیت آستان مطهر حسینی از سازمان ملل خواست تا از فرودگاه کربلا که روز جمعه هدف بمباران قرار گرفت، بازدید کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سومریه نیوز، تولیت آستان مطهر حسینی، در نامه ای هیأت سازمان ملل در عراق (یونامی) به همراه جمعی از کارشناسان بین المللی را به بازدید از فرودگاه بین المللی کربلا که صبح روز جمعه (سیزدهم ماه مارس) هدف بمباران آمریکا قرار گرفت، دعوت کرد.

در این نامه همچنین آمده است: این درخواست برای تایید فعالیت فرودگاه غیرنظامی و میزان تلفات وارد شده به این فرودگاه که در حال ساخت است، مطرح شده است.

تولیت آستان مطهر حسینی با صدور بیانیه ای اعلام کرد که صبح روز جمعه تاسیسات فرودگاه بین المللی کربلا با تعدادی موشک از سوی جنگنده های آمریکایی هدف قرار گرفت که در نتیجه آن یک غیرنظامی کشته و چند تن از کارگران شاغل در آن زخمی شدند و به تاسیسات اداری و خدماتی نیز ضررهایی وارد شد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولیت آستان حسینی از سازمان ملل خواست از فرودگاه کربلا بازدید کند

تولیت آستان حسینی از سازمان ملل خواست از فرودگاه کربلا بازدید کند