مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 اسفند 1398 ساعت 10:002020-03-16بين الملل

سخنگوی وزارت خارجه چین خواستار لغو تحریم های «غیرانسانی» علیه ایران شد


سخنگوی وزارت امور خارجه چین با غیر انسانی خواندن تحریم های ایران و اشاره به تاثیر جدی آن بر مبارزه با کروناویروس، خوستار لغو این تحریم ها شد.

- سخنگوی وزارت خارجه چین خواستار لغو تحریم های غیرانسانی علیه ایران شد سخنگوی وزارت امور خارجه چین با غیر انسانی خواندن تحریم های ایران و اشاره به تاثیر جدی آن بر مبارزه با کروناویروس، خوستار لغو این تحریم ها شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه چاینا دیلی، گنگ شوانگ سخنگوی وزارت امور خارجه چین در پی اظهارات امروز حسن روحانی رییس جمهور کشورمان درباره تحریم های آمریکا، گفت: تداوم تحریم های یک جانبه بر ایران در یک چنین موقعیت حیاتی، تاثیری جدی بر مبارزه با کرونا ویروس جدید [در ایران] خواهد داشت.

او در ادامه اظهار کرد: تحریم هایی غیری انسانی مانند این تحریم ها فقط شرایط را برای کسانی که در وضعیت سختی هستند بدتر خواهد کرد و چین از کشورهای مرتبط می خواهد که این تحریم های علیه ایران را لغو کنند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سخنگوی وزارت خارجه چین خواستار لغو تحریم های «غیرانسانی» علیه ایران شد

سخنگوی وزارت خارجه چین خواستار لغو تحریم های «غیرانسانی» علیه ایران شد