مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 اسفند 1398 ساعت 10:002020-03-11اقتصادي

برداشت 2800 تن گیاهان دارویی در آذربایجان غربی طی سال جاری

برداشت 2800 تن گیاهان دارویی در آذربایجان غربی طی سال جاری

اکبر کرامتی در گفت وگو با خبرنگار فارس در ارومیه، با بیان اینکه امسال یک هزار و 100 هکتار از اراضی آذربایجان غربی زیر کشت گیاهان دارویی رفته است، اظهار کرد: توسعه کشاورزی قراردادی، راهکاری اساسی برای توسعه کشت گیاهان دارویی در استان است.

وی با بیان اینکه آذربایجان غربی پتانسیل تولید گسترده گیاهان دارویی را دارد، افزود: این استان به دلیل تنوع اقلیمی می تواند به قطب تولید گیاهان دارویی در کشور تبدیل شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی تصریح کرد: بخشی از گیاهان دارویی کشور از جمله بیدمشک، بادرشبو، نعناع فلفلی، گل محمدی، سماق و سنجد در آذربایجان غربی تولید می شود.

کرامتی خاطرنشان کرد: برای کشت گونه هایی از قبیل گل محمدی، سماق، اسطوخودوس، بابونه، بادرنجبویه ، کنجد، گاوزبان، آویشن باغی، خطمی، شوید، رزماری، سنبل الطیب، مرزنجوش، بومادران ، زیره سبز، بارهنگ کاسنی، تخم گشنیز و سرخارگل نیز در استان پتانسیل وجود دارد که در صورت درخواست مشتری و وجود بازار به صورت قراردادی توسط اشخاص کشت شود.

وی اضافه کرد: طی سال جاری بیش از 2 هزار و 800 تن انواع گیاهان دارویی در آذربایجان غربی برداشت و به سایر استان ها صادر شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برداشت 2800 تن گیاهان دارویی در آذربایجان غربی طی سال جاری

برداشت 2800 تن گیاهان دارویی در آذربایجان غربی طی سال جاری