مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 اسفند 1398 ساعت 00:052020-03-10بين الملل

آمریکا یک لبنانی را به اتهام همکاری با حزب الله به 30 ماه حبس محکوم می کند


به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، منابع خبری از احتمال صدور حکم حبس 30 ماهه برای یک شهروند لبنان که به نقض تحریم های آمریکا علیه حزب الله متهم شده خبر داده اند.

- دادستان های آمریکا قصد دارند خواستار صدور حبس به مدت 30 ماه برای یک شهروند لبنان شوند که به ارسال قطعات آمریکایی برای حزب الله لبنان متهم شده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو ، منابع خبری از احتمال صدور حکم حبس 30 ماهه برای یک شهروند لبنان که به نقض تحریم های آمریکا علیه حزب الله متهم شده خبر داده اند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس بامداد چهارشنبه (به وقت تهران) گزارش داد این شهروند لبنانی که به تلاش برای صادرات قطعات پهپاد و فناوری از آمریکا برای حزب الله لبنان متهم شده دوشنبه در دادگاهی در مینه سوتا به جرائم ادعایی اش اقرار کرد.

طبق این گزارش، برادر این شهروند لبنانی هم با اتهامات مشابهی رو به رو است.

دادستان های آمریکایی ادعا کرده اند این دو برابر بین سال های 2009 تا 2013 فناوری های پیشرفته پهپادی را تهیه و با نقض قوانین صادرات آمریکا آنها را برای حزب الله ارسال کرده اند.

آسوشیتدپرس نوشته برای این شهروند لبنان پس از برگزاری جلسه محاکمه اش در ماه آینده (میلادی) ممکن است تا 5 سال حبس صادر شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آمریکا یک لبنانی را به اتهام همکاری با حزب الله به 30 ماه حبس محکوم می کند

آمریکا یک لبنانی را به اتهام همکاری با حزب الله به 30 ماه حبس محکوم می کند