مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 اسفند 1398 ساعت 11:362020-03-10فرهنگي

پویش هر خانه یک مسجد یک نماز جماعت راه اندازی شد

پویش  هر خانه یک مسجد یک نماز جماعت  راه اندازی شد

به گزارش روز سه شنبه سازمان بسیج شهرداری تهران، مجتبی سالک در این باره اظهار داشت: این پویش در راستای زنده نگه داشتن فضای معنوی نماز جماعت و تقویت عبادت خانوادگی انجام می شود که علاقمندان می توانند تصاویر و فیلم های مربوط به نماز جماعت خانودگی خود را ارسال کنند.

وی در خصوص راه های ارسال آثار، گفت: افراد از 20 اسفند ماه 98 تا 31 فروردین99 فرصت دارند که آثار خود را یا در اینستاگرام بارگذاری و صفحه پویش هر خانه یک مسجد یک نماز جماعت harkhanehyekmasjed@ را تگ کنند یا می توانند تصاویر خود را به همراه مشخصات فردی از طریق شبکه های اجتماعی به شماره 09331895077 ارسال کنند.

سالک خاطر نشان کرد:ئ به تصاویر برگزیده از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی بسیج شهرداری تهران جوایزی اهدا خواهد شد.

سابقه: ویروس کرونا که رسما کووید – 19 نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد.

این ویروس تاکنون به بیش از 100 کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.

براساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون 8 هزار و 42 نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و 291 نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده اند و همچنین تعداد بهبود یافتگان به 2هزار و 731 نفر رسیده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پویش هر خانه یک مسجد یک نماز جماعت راه اندازی شد

پویش هر خانه یک مسجد یک نماز جماعت راه اندازی شد