مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 اسفند 1398 ساعت 07:302020-03-10اقتصادي

بعید است قیمت میوه در ایام عید افزایش داشته باشد


رییس اتحادیه فروشندگان سبزی و میوه مشهد گفت: اکنون میوه حدود 10 تا 15 درصد گران شده، اما بعید است در ایام عید افزایش داشته باشد، شاید همین روال بماند و شاید هم کاهش قیمت اتفاق بیفتد.

- ایسنا/خراسان رضوی رییس اتحادیه فروشندگان سبزی و میوه مشهد گفت: اکنون میوه حدود 10 تا 15 درصد گران شده، اما بعید است در ایام عید افزایش داشته باشد، شاید همین روال بماند و شاید هم کاهش قیمت اتفاق بیفتد.

حسین مصدق در گفت وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت بازار میوه در مشهد اظهار کرد: در حال حاضر به دلیل اینکه مجالس برگزار نمی شود، رستوران ها مجلس قبول نمی کنند و اگر عروسی هم بوده لغو شده و اکنون خرید میوه توسط مردم به صورت معمول و متداول انجام می شود، بازار میوه در رکود است.

وی افزود: وضعیت بازار میوه نسبت به سایر مشاغل بد نیست، اما با توجه به اینکه رستوران ها، تالارها و پذیرایی تعطیل شده، کار ما نیز مخصوصا در صیفی جات تعطیل است، اما مردم در زمینه میوه مصرف دارند، قیمت هم نسبتا بالا است و هر کس به حد توان خود خرید می کند، بنابراین فعلا بازار میوه چندان وضعیت خوبی ندارد.

مصدق در خصوص قیمت زنجبیل،لیموترش و سیر، گفت: قیمت زنجبیل 80 تا 90 هزار تومان در خرده فروشی و 70 تا 75 هزار تومان در عمده فروشی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بعید است قیمت میوه در ایام عید افزایش داشته باشد

بعید است قیمت میوه در ایام عید افزایش داشته باشد