مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 اسفند 1398 ساعت 07:402020-03-07اقتصادي

برای جبران ضررهای اقتصادی کرونا چه کنیم؟


بر اثر آسیب هایی که گسترش ویروس کرونا بر بخش های اقتصادی وارد کرده، یک اقتصاددان برای بهبود این آسیب ها و حمایت از فعالان متضرر شده از کرونا پیشنهاداتی همچون بخشش یا تعویق پرداخت های مالیاتی و عوارض، - اعطای اعتبارات توسط بانک مرکزی، درنظر گرفتن بیمه بیکاری برای کارگران روزمزد و غیره را مطرح و اظهار کرد که تحقق این موارد نیازمند ایجاد یک بانک اطلاعاتی از میزان خسارات وارد شده به اصناف و شناخت کامل از وضعیت اقتصادی موجود در این شرایط است.

به گزارش ایسنا، شیوع ویروس کرونا نه تنها سلامت و روان مردم را در کشور ما و سایر مناطق درگیر کرده، بلکه با کاهش مراجعات حضوری در اماکن عمومی که مهم ترین راه پیشگیری از گسترش آن است، در ماه پایانی سال که عمدتا روزهای پررونقی برای کسب وکارهای خرد و کارگران فصلی است با کسادی بازار مواجه شده اند و فعالان تجاری و اصناف نیز در گروه های مختلف و کارگران شان دچار آسیب های جدی شده اند.

در این زمینه برای جلوگیری از آسیب های اقتصادی بیشتر این ویروس و حمایت از فعالان اقتصادی متضرر شده از آن، وحید شقاقی به عنوان یک کارشناس اقتصادی به ایسنا، گفت: اولین اقدام در این زمینه این است که یک اولویت بندی برای صنوف، کسب و کارهای خرد و متوسط انجام گیرد تا مشخص شود بیشترین ضرر و زیان به کدام شرکت ها و صنوف وارد ش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برای جبران ضررهای اقتصادی کرونا چه کنیم؟

برای جبران ضررهای اقتصادی کرونا چه کنیم؟