مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 اسفند 1398 ساعت 17:052020-03-05پزشكي

افزایش ظرفیت تخت بیمارستان های گیلان/ روند بیماری در گیلان افزایشی است


با توجه به گزارش های دانشگاه علوم پزشکی گیلان شیوع ویروس کرونا در گیلان افزایش بوده به همین دلیل استاندار گیلان از مردم خاص غیر از موارد بسیار ضروری به هیچ وجه در خیابان های گیلان تردد نکنند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، ارسلان زارع دقایقی پیش در گفت وگو با خبرنگاران با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا افزایشی است، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی گزارش های نگران کننده ای به ما داده و مردم به توصیه های وزارت بهداشت توجه نداشته و بسیاری از مردم در این چند روزبه ویروس کرونا مبتلا شدند.

وی با اشاره به افزایش ظرفیت تخت در بیمارستان های استان گیلان گفت: شرایط به گونه ای است که اگر امروز ظرفیت تخت های بیمارستان ها به ویژه بیمارستان های دولتی را افزایش نمی دادیم با کمبود تخت مواجه بوده و نمی توانستیم بیماری را قبول کنیم .

استاندار گیلان با اذعان به اینکه ناوگان حمل ونقل عمومی گیلان از فردا با نصف ظرفیت خود فعالیت می کند، تصریح کرد: بر اساس آخرین تصمیمات مقرر اتوبوس رانی و تاکسی رانی استان از فردا و با هماهنگی شهرداری ها با 50 درصد ظرفیت خود فعالیت کنند زیرا باید عبور و مرور را در گیلان به هر نحوی کاهش دهیم.

زارع یکی از مشکلات روزهای اخیر را تجمع مردم در داروخانه هلال احمر عنوان کرد و افزود: مقرر شد برای جلوگیری از تجمع مردم در داروخا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش ظرفیت تخت بیمارستان های گیلان/ روند بیماری در گیلان افزایشی است

افزایش ظرفیت تخت بیمارستان های گیلان/ روند بیماری در گیلان افزایشی است