مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 اسفند 1398 ساعت 07:172020-03-04اجتماعي

خوزستان در انتظار حمله ملخ ها


به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، چند وقتی است که حمله ملخ ها به مزارع جنوبی کشور آغاز شده اما حمله ملخ ها و احتمال خسارت به اراضی کشاورزی خوزستان در میان هیاهوی اخبار سیل و مقابله با کرونا گم شده است.

براساس آخرین پایش های انجام شده در حال حاضر این آفت در مزارع شهرستان های آبادان، خرمشهر، ماهشهر، بهبهان، امیدیه، شوش، دزفول و هندیجان مشاهده شده و در شهرستان هندیجان وضعیت زرد اعلام شده است.

مقابله با حمله ملخ ها سخت است کیخسرو چنگلوایی، مدیرکل جهاد کشاورزی خوزستان در این باره می گوید: ملخ ها یک آفت پروازی هستند و روزانه بین 150 تا 170 کیلومتر پرواز می کنند و به همین دلیل مقابله با آنها سخت است.

وی با بیان اینکه به نظر می رسد حمله امسال ملخ ها به مزارع خوزستان وسیع تر از گذشته باشد، اظهار می کند: هم از نظر تعداد و سطح پوشش حمله ملخ ها به نظر می رسد گسترده باشد.

مقابله با ملخ ها به صورت زمینی و هوایی آغاز شده و امیدواریم مانند سال گذشته بتوانیم این مسئله را مهار کنیم.

مدیرکل جهاد کشاورزی خوزستان با بیان اینکه حمله ملخ ها تا الان نگران کننده نیست، می افزاید: باید حواسمان را جمع کنیم چرا که خوزستان تأمین کننده بخش عمده ای از غذای کشور است و 200 هزار بهره بردار در این استان فعالیت می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خوزستان در انتظار حمله ملخ ها

خوزستان در انتظار حمله ملخ ها