مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 اسفند 1398 ساعت 11:302020-03-03بين الملل

درخواست وزرای خارجه ترکیه و انگلیس برای توقف عملیات در ادلب


وزارت خارجه ترکیه و انگلیس با حضور در نشست خبری مشترک در آنکارا، درباره تحولات اخیر ادلب صحبت کردند.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه و دومینیک راب همتای انگلیسی او امروز (سه شنبه) در نشست خبری در آنکارا حضور یافته و درباره تحولات اخیر سوریه صحبت کردند.

به نوشته وبگاه شبکه اسکای نیوز ، چاووش اوغلو با اشاره به عملیات نظامی جدید ترکیه در شمال سوریه، گفت: این عملیات برای اجرای توافق سوچی است.

رژیم سوریه باید به محدوده عقب تر از پست های دیدبانی ترکیه عقب نشینی کند .

وی با بیان اینکه ترکیه بیش از این نمی تواند موج پناهجویان را تحمل کند، اظهار داشت: ما نمی توانیم پناهجویان را مجبور به ماندن در ترکیه کنیم و کشورهای اروپایی باید آنها را در مرزهای خود بپذیرند .

وزیر خارجه انگلیس نیز با محکوم کردن عملیات ضد تروریستی ارتش سوریه در استان ادلب، گفت: تنها راه پایان دادن به بحران سوریه، راهکار سیاسی بر مبنای قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل است .

در حالی که ترکیه چند روز پیش مرزهای خود به سمت اروپا را به روی پناهجویان گشود اما راب، عملیت ارتش سوریه ضد گروه های تروریستی در استان ادلب را مقصر حرکت موج پناهجویان ادعا کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

درخواست وزرای خارجه ترکیه و انگلیس برای توقف عملیات در ادلب

درخواست وزرای خارجه ترکیه و انگلیس برای توقف عملیات در ادلب