مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 اسفند 1398 ساعت 16:452020-02-29اجتماعي

تهران از دوشنبه بارانی می شود/ کاهش دما تا 10 درجه پیش بینی می شود


مجتبی جلالی مدیر کل هواشناسی استان تهران دقایقی پیش در گفت وگو با خبرنگار فارس درباره وضعیت جوی استان در 48 ساعت آینده اظهارکرد: در نواحی کوهستانی کولاک برف انتظار می رود.

وی در ادامه افزود: با ورود سامانه بارشی از غرب استان تهران به تدریج وزش باد و افزایش ابر و تا اواخر روز دوشنبه در برخی ساعات بارش باران انتظار داریم.

مدیرکل هواشناسی تهران درباره وضعیت سامانه در نواحی شمالی بیان داشت: در ارتفاعات و نواحی کوهستانی برف و کولاک و دیگر نقاط شمالی به صورت باران و برف پیش بینی همچنین گاهی به شکل رگبار، رعد وبرق و وزش باد شدید خواهد بود.

جلالی به کاهش دمای محسوس اشاره و مطرح کرد: از روز دوشنبه تا سه شنبه کاهش دما بین 5 تا 10 درجه سلسیوس پیش بینی می شود.

وی با اشاره به لغزندگی در جاده های کوهستانی و کولاک برف در گردنه ها، خاطرنشان کرد: مجهزکردن خودروها به تجهیزات زمستانی و پرهیز از تردد و اطراق در حاشیه رودخانه ها توصیه می شود.

انتهای پیام/پ/م/س30


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تهران از دوشنبه بارانی می شود/ کاهش دما تا 10 درجه پیش بینی می شود

تهران از دوشنبه بارانی می شود/ کاهش دما تا 10 درجه پیش بینی می شود