مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 اسفند 1398 ساعت 08:202020-02-29اقتصادي

ایجاد محدودیت پرو لباس در فروشگاه ها


 به صنف پوشاک توصیه کردیم که کاملا مسائل بهداشتی را رعایت کنند، خصوصا در بحث پرو لباس که در شرایط موجود یا انجام نشود یا با محدودیت مواجه شود.

- ایسنا/خراسان رضوی رییس اتحادیه پوشاک مشهد گفت: به صنف پوشاک توصیه کردیم که کاملا مسائل بهداشتی را رعایت کنند، خصوصا در بحث پرو لباس که در شرایط موجود یا انجام نشود یا با محدودیت مواجه شود.

جواد مفیدی در گفت وگو با ایسنا، در خصوص تمهیدات بهداشتی صنف پوشاک برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: واحد صنفی که بسته باشد، نداریم و واحدهای صنفی پوشاک در حال انجام فعالیت خود هستند.

وی بیان کرد: به صنف پوشاک توصیه کردیم که کاملا مسائل بهداشتی را رعایت کنند، خصوصا در بحث پرو که در شرایط موجود انجام نشود.

از آن طرف هم از دوستان خواستیم برای اینکه برای مردم مشکلی پیش نیاید، پرو را به شکلی انجام دهند که روی لباس باشد و سایزها کاملا اندازه گیری شود تا مردم به مشکلی برنخورند.

مفیدی عنوان کرد: در حال حاضر بازار به شدت ضعیف و سنگین بوده و مشتری کم شده و فعلا مقداری بازار در تب و تاب کسادی دور می زند.

رییس اتحادیه پوشاک مشهد در خصوص وجود برخی پوشاک چینی در بازار، گفت: در حال حاضر ورود پوشاک خارجی نو و مستعمل ممنوع شده، جنسی وارد نمی شود و اگر لباس چینی در برخی مغازه ها وجود دارد، از گذشته در ان


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایجاد محدودیت پرو لباس در فروشگاه ها

ایجاد محدودیت پرو لباس در فروشگاه ها