مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 اسفند 1398 ساعت 11:062020-02-26سياسي

از دشمنان غول نتراشیم!


در شیطان بودن آمریکا ، اسراییل و انگلیس هیچ شکی نیست و دشمن را نباید دست کم گرفت بنابر این همیشه باید در برابر دسیسه ها و شیطنت های آنان هوشیار و بیدار بود اما از طرفی هم نباید همه چیز را به حساب آنها گذاشت - اخیرا در ماجرای ویروس کرونا شاهد اظهارات برخی افراد حقیقی و حقوقی در فضای مجازی و غیره بودیم.

بعضی کرونا را به حساب دریوزگی آمریکایی ها گذاشتند که درآستانه انتخابات می خواهند مانع از حضور انبوهی مردم بر سر صندوق ها شوند ، بعضی دیگر همین موارد را به دولت روحانی نسبت دادند.

بعضی گفتند که روزانه 10 نفر در اثر این بیماری در قم از بین می رود که این گونه نگاه ها را می توان از خود کرونا خطرناکتر و شکننده تر دانست.

دراین میان آنچه که مورد توجه و اعتنا قرار نمی گرفت و نمی گیرد اظهارات ، تذکرات و هشدارهای مسئولین رسمی مربوطه ، اعم از وزارت بهداشت و مراکزقانونی دیگر که درگیرمستقیم با کرونا بودند و هستند.

البته این قصه سر دراز دارد و بعضی از ما وقتی از علت چیزی خبر نداریم و در واقع جاهل به موضوع هستیم و اصلا ربطی هم به ما ندارد وارد ماجرا می شویم ، اظهار نظر می کنیم ، یک جورایی آن را سیاسی می کنیم، به آمریکا ، انتخابات و غیره گره می زنیم و یا به حساب این و آن می نویسیم؛ یعنی به خیال خام خود با یک تیر دونشان می زنیم، هم صورت مسئله را پاک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از دشمنان غول نتراشیم!

از دشمنان غول نتراشیم!