مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 اسفند 1398 ساعت 10:002020-02-24سياسي

احتمال ورود ملخ های صحرایی به استان کرمان تا چند روز آینده


رییس جهادکشاورزی جنوب استان کرمان گفت: احتمال می دهیم که در چند روز آینده استان کرمان میزبان ملخ های صحرایی باشد.

- سعید برخوری در گفت وگو با ایسنا، ضمن یادآوری هجوم ملخ های صحرایی به ایران از چند روز گذشته گفت: باتوجه به اینکه در منطقه جنوب استان کرمان ردیاب داریم، لذا هنوز گزارشی مبنی بر وارد ملخ های صحرایی به منطقه جنوب استان کرمان، نداشته ایم اما با توجه به اینکه هم اکنون استان هرمزگان درگیر مبارزه با این آفت است، لذا احتمال می دهیم که در چند روز آینده استان کرمان میزبان این ملخ ها باشد.

وی از امکانات استان برای مقابله با ملخ صحرایی سخن به میان آورد و اظهار کرد: تمهیداتی اندیشیده شده است و به طور نسبی به لحاظ فنی و سیستمی آماده ایم به گونه ای که مقداری سم خریداری و سمپاش ها و آمادگاه ها ما آماده هستند که بسته به حجم ملخ ها، مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

رییس جهادکشاورزی جنوب استان کرمان با اشاره به هجوم ملخ ها از سه منطقه پاکستان، عربستان و داخل کشور، عنوان کرد: پیش بینی می کنیم حجم ملخ هایی که امسال به ایران هجوم می آورند، نسبت به سال گذشته بیشتر باشد که هم اکنون حجم ملخ های به استان هرمزگان، جزیره خارک و بخشی از استان بوشهر حمله کرده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احتمال ورود ملخ های صحرایی به استان کرمان تا چند روز آینده

احتمال ورود ملخ های صحرایی به استان کرمان تا چند روز آینده