مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 اسفند 1398 ساعت 07:362020-02-24پزشكي

تعطیلی مراکز آموزشی بهانه ای برای گشت و گذار نباشد


سیمین خیاط زاده روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: با توجه به شیوع بیماری های تنفسی در فصل زمستان، مدارس و دانشگاه ها برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری ها و قرار نگرفتن در محل های پرتردد بر پر تجمع تعطیل شدند.

وی با بیان اینکه شستشوی مداوم دست ها یکی از آداب بهداشتی است، اظهار کرد: شست و شو و پاک نگه داشتن دست ها مهم بوده و موارد رعایت آن برای افرادی مانند پزشکان و پیرا پزشکان و مردم عادی که فعالیت روزانه انجام می دهند، متفاوت است.

وی اضافه کرد: استفاده از آب و صابون و شست و شوی مکرر دست ها یکی از راه های پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا بوده و استفاده از ژل دست و مایع ضدعفونی کننده در مواردی لازم است که دسترسی به آب و صابون وجود ندارد.

خیاط زاده یادآوری کرد: اگر قرار بر این باشد که همه افراد کار و زندگی شان را رها کرده و مدام از ضدعفونی کننده دست استفاده کنند، نمی توان این حجم از ضدعفونی کننده را تامین کرد و فرد دچار خشکی و دیگر مشکلات پوستی می شود، خوشبختانه اکنون در بیشتر ادارات، آب و صابون پیدا می شود.

وی با اشاره به نحوه شست و شوی درست دست ها تشریح کرد: دست ها را به مدت 20 ثانیه با صابون شسته و به مدت 30 تا 40 ثانیه آبکشی کنید، کف دست ها را به خوبی به هم ساییده و سپس لای انگشتان را تمیز کنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تعطیلی مراکز آموزشی بهانه ای برای گشت و گذار نباشد

تعطیلی مراکز آموزشی بهانه ای برای گشت و گذار نباشد