مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 اسفند 1398 ساعت 10:302020-02-20اجتماعي

تهیه سامانه رصد تحقق عدالت جنسیتی در معاونت امور زنان


معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده از تهیه سامانه رصد و پایش تحقق عدالت جنسیتی در این معاونت خبر داد.

- معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده از تهیه سامانه رصد و پایش تحقق عدالت جنسیتی در این معاونت خبر داد.

به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار در مراسم امضای تفاهم نامه با وزارت آموزش و پرورش با اشاره به لزوم تحقق عدالت جنسیتی گفت: نگاه ما مبتنی بر نگاه قرآنی در خصوص خلقت زن و مردم است.

همچنین معتقدیم بر اساس آموزه های قرآن همه انسان ها از نسل واحد خلق شده اند و بین زنان و مردان تفاوتی در برتری به جز در بحث تقوی و پروا از خداوند وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه شاخص های عدالت جنسیتی در 31 سند استانی تدوین شده است، افزود: همچنین سند 22 استان در شورای برنامه ریزی به تصویب رسیده است.

همچنین سامانه رصد و پایشی نیز در معاونت و ستاد در حال تهیه است که امیدواریم بتوانیم از این طریق به شکل مستمر هم در سطح ملی و هم در سطح استانی تحقق عدالت جنسیتی را مورد رصد و پایش قرار دهیم.

معاون امور زنان و خانواده با بیان اینکه بر اساس پیش بینی های انجام شده برنامه های استانی و ملی تا پایان سال 98 باید به نتیجه برسد و سال آینده این برنامه ها مورد رصد و پایش قرار بگیرد، تصریح کرد: یکی از موضوعات مهم دیگر شاخص های خانواده است و باید مواردی که در سیاست های


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تهیه سامانه رصد تحقق عدالت جنسیتی در معاونت امور زنان

تهیه سامانه رصد تحقق عدالت جنسیتی در معاونت امور زنان