مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 بهمن 1398 ساعت 15:552020-02-12ورزشي

پسر پله: پدرم قادر به تکان دادن پایش نیست؛ بسیار منزوی شده است


پسر اسطوره فوتبال جهان از اوضاع بد روحی و جسمی پله خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس، فوتبال بی شک محبوبیت دو چندانش را نسبت به رشته های دیگر در دنیا مدیون ستاره های پر فروغی چون پله، مارادونا .

و در دهه اخیر مسی و رونالدو است.

در این بین پله به لحاظ جنس فوتبال برزیلی وبیوگرافی زندگی طرفداران خاص خودش را دارد، که همواره اعتقاد دارند مروارید سیاه یا سلطان پله بهترین فوتبالیست تمام ادوار تاریخ بوده و هست.

بر اساس خبر رسانه برزیلیا، در این روزهای پله 79 ساله شرایط جسمانی خوبی ندارد و در چند سال گذشته چندین بار به دلایل بیماری های مختلف در بیمارستان تحت مراقبت ویژه قرار گرفته است.

ادینهو فرزند پله در مورد آخرین شرایط جسمانی پدرش گفت: پدرم یک الگو و سمبل برای فوتبال جهان به حساب می آید از همه جای دنیا و از شخصیت های مختلف برای دیدار وی به خانه ما می آیند و وی افتخار فوتبال برزیل است.

وی افزود: پله دوست ندارد وقتی بیمار شد رسانه ها با خبر شوند اما الان وی شرایط خوبی ندارد.

وی حتی قادر به تکان دادن پایش هم نیست و به همین خاطر دوست ندارد با کسی ملاقات کند.

با وجود اصرار ما میلی به خارج شدن از خانه ندارد و بسیار از این مورد نگران و ناراحت است و منزوی شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پسر پله: پدرم قادر به تکان دادن پایش نیست؛ بسیار منزوی شده است

پسر پله: پدرم قادر به تکان دادن پایش نیست؛ بسیار منزوی شده است