مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 بهمن 1398 ساعت 13:102020-02-09سياسي

مردم خاش آماده شرکت در راهپیمایی 22 بهمن هستند


فرماندار خاش سیستان و بلوچستان گفت: اقشار مختلف مردم و مسئولان در این شهرستان مرزی آماده شرکت پرشور در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن و خلق حماسه ای ماندگار هستند.

- صاحب گل صالحی در گفت و گو با ایسنا افزود: مردم شیعه و سنی، فارس و بلوچ به این نظام و کشور دلبسته اند و با ویژگی بیگانه ستیزی و وفاداری به ارزش های میهن در عرصه انتخابات شرکت و به این حضور حماسی افتخار می کنند.

فرماندار خاش بیان کرد: حضور گرم و پرشور در انتخابات گامی مهم برای تقویت وحدت و همگرایی، مقابله با تهدیدات دشمنان و عاملی برای استحکام بخشیدن به امنیت در ابعاد داخلی و خارجی است.

صالحی ادامه داد: در آستانه طلیعه چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی حضور مردم در صحنه راهپیمایی 22 بهمن ماه به اقتدار و عزت و عظمت میهن پهناور اسلامی کمک می کند و دشمنان از رسیدن به اهداف شوم و ننگین شان دور می مانند.

مقام عالی دولت در خاش اظهار کرد: دشمنان اسلام و کشور به حضور مردم در راهپیمایی بیست دوم بهمن ماه و شرکت در انتخابات دوم اسفندماه چشم دوخته اند، بنابراین باید اختلافات سلیقه ای را کنار بگذاریم و همگان با بصیرت و هوشمندی توطئه های شوم دشمنان را خنثی نماییم.

وی بیان کرد: راهپیمایی بیست و دوم بهمن ماه در این شهر از ساعت 9 صبح از مقابل حسینیه صاحب الزمان آغاز و تا استادیوم ش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مردم خاش آماده شرکت در راهپیمایی 22 بهمن هستند

مردم خاش آماده شرکت در راهپیمایی 22 بهمن هستند