مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 بهمن 1398 ساعت 05:152020-02-08پزشكي

شاخ غول کرونا ویروس را با تقویت سیستم ایمنی بدن بشکنیم


متخصص ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: دوری از هرگونه تنش و اضطراب، داشتن تغذیه سالم، ایجاد آرامش و خواب کافی سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

- ایسنا/زنجان متخصص ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: دوری از هرگونه تنش و اضطراب، داشتن تغذیه سالم، ایجاد آرامش و خواب کافی سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

شمس الدین اطهاری در گفت وگو با ایسنا، در رابطه با کروناویروس، اظهار کرد: کروناویروس نوپدید دسته ای از کروناویروس ها است که سیستم تنفسی را تحت تأثیر قرار داده و سبب بیماری هایی از جمله سرماخوردگی ساده تا سارس منتقله از شتر به انسان و سارس منتقله از نوعی گربه به انسان می شود.

وی با اشاره به اینکه کروناویروس با RNA تکرشته ای قابل انتقال از حیوانات به انسان است، افزود: آلودگی با این ویروس، علائمی مشابه سرماخوردگی شامل آبریزش بینی، سرفه و گلو درد ایجاد می کند که می تواند با سردرد و تب نیز همراه باشد و تا چند روز به طول انجامد.

این پزشک با اشاره به اینکه علائم ویروس کرونا در افرادی با نقص سیستم ایمنی، سالخوردگان و کودکان، شدیدتر شده و می تواند بیماری های ذات الریه و برونشیت را ایجاد کند، تصریح کرد: ویروس کرونای جدید کم خطرتر از سارس به نظر می رسد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شاخ غول کرونا ویروس را با تقویت سیستم ایمنی بدن بشکنیم

شاخ غول کرونا ویروس را با تقویت سیستم ایمنی بدن بشکنیم