مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 بهمن 1398 ساعت 11:302020-02-06اقتصادي

کاهش 48 درصدی بارش در حوضه آبریز دریاچه ارومیه


مدیر دفتر برنامه ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه ضمن اشاره به کاهش 48 درصدی بارش در حوضه آبریز دریاچه ارومیه گفت: در حال حاضر تراز اکولوژیک دریاچه ارومیه 1271.

- مدیر دفتر برنامه ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه ضمن اشاره به کاهش 48 درصدی بارش در حوضه آبریز دریاچه ارومیه گفت: در حال حاضر تراز اکولوژیک دریاچه ارومیه 1271.

32 متر است.

به گزارش ایسنا، مسعود تجریشی در هجدهمین کنفرانس ملی هیدرولیک ایران با عنوان نقش سیلاب ها در روند احیای تالاب ها با بیان اینکه طی چند سال اخیر شاهد کاهش تراز آب و خشک شدن تالاب ها در کشور هستیم، اظهار کرد: یک نمونه از این موضوع تالاب میانکاله است که کاهش تراز آب آن موجب تلف شدن هزاران پرنده مهاجر شده است.

در واقع کاهش تراز آب تالاب میانکاله محیطی غیر هوازی ایجاد کرد که این مساله موجب تلف شدن تعداد زیادی از پرندگان مهاجر شد.

وی ادامه داد: قوانین و مقررات خوبی در زمینه مدیریت آب در کشور وجود دارد برای مثال کالیفرنیا تا سه سال گذشته قانونی برای مدیریت آب های زیر زمینی نداشت و به همین دلیل بیشترین فرونشست زمین را دارد.

ما در کشور سال هاست که قوانینی برای مدیریت آب داریم اما متاسفانه در اجرا با مشکل مواجه هستیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش 48 درصدی بارش در حوضه آبریز دریاچه ارومیه

کاهش 48 درصدی بارش در حوضه آبریز دریاچه ارومیه