مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 بهمن 1398 ساعت 17:352020-02-03سياسي

رنج فراق را همسران و فرزندان شهدا تحمل می کنند، ما در امنیت و آرامش زندگی می کنیم


به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از آستان نیوز، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی با حضور در منازل شهیدان محرابی و شمس آبادی از شهدای مدافع حرم و نیز شهید گیوه چی از شهدای انقلاب اسلامی، با خانواده معظم این شهدا دیدار و گفت وگو کرد.

تولیت آستان قدس رضوی در این دیدارها با اشاره به اینکه تشخیص به موقع حق و انجام به هنگام وظیفه از ویژگی های شهداست، اظهار کرد: امنیت، عزت و استقلال امروز کشور را مدیون و مرهون شهدا هستیم و امیدورایم بتوانیم قدرشناس و پاسدار حقی که بر گردن ما دارند باشیم.

وی با بیان اینکه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهدای ما مصداق اولیاء خاصه الهی هستند، بیان کرد: اگر جانفشانی و خون سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و شهیدان عزیز مدافع حرم نبود، داعش همان بلایی را که سر کشورهای جنگ زده سوریه و عراق آورد، بر سر کشور ما نیز می آورد و چه کشتار و وحشی گری هایی انجام می دادند، هر کجا پای نحس شان رسید، با سلاح آمریکا و پول عربستان ویرانی و تباهی به وجود آوردند.

حجت الاسلام مروی با تأکید بر اینکه امنیت کشور از برکات رشادت و ایثار شهداست، تصریح کرد: در حالی که فراق، رنج ها و مصیبت ها را والدین، همسران و فرزندان معزز شهدا تحمل می کنند، ما در امنیت و آرامش زندگی می کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رنج فراق را همسران و فرزندان شهدا تحمل می کنند، ما در امنیت و آرامش زندگی می کنیم

رنج فراق را همسران و فرزندان شهدا تحمل می کنند، ما در امنیت و آرامش زندگی می کنیم