مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 بهمن 1398 ساعت 13:352020-02-01سياسي

برگزاری جلسه دوم دادگاه مرتضی فلاح اشتری


دومین جلسه دادگاه متهمان مرتضی فلاح اشتری و 11 نفر دیگر دایر بر اخلال در نظام اقتصادی کشور برگزار شد.

- ؛ دومین جلسه دادگاه متهمان مرتضی فلاح اشتری و 11 نفر دیگر دایر بر اخلال در نظام اقتصادی کشور به شعبه اول دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی و جرائم اقتصادی به ریاست قاضی موحد برگزار شد.

قاضی موحد در ابتدای جلسه دادگاه ضمن اعلام رسمیت جلسه گفت: در جلسه دوم تا متهم ردیف نهم تفهیم اتهام شدند و اظهارات آن ها توسط دادگاه شنیده شد.

در این جلسه خانم شیوا شاهین فر به عنوان متهم در جایگاه قرار می گیرد.

متهم شاهین فر ضمن قرارگیری در جایگاه و معرفی خود گفت: شیوا شاهین فر، متولد سال 68، فرزند غلامرضا، فاقد سابقه کیفری، دارای مدرک کارشناسی ارشد کشاورزی و متاهل هستم.

قاضی موحد ضمن تفهیم اتهام به متهم شاهین فر از او خواست تا دفاعیات خود را شرح دهد.

این متهم گفت: من در سال 91، با آقای مرادی از طریق دختر همسایه آشنا شدم و اولین بار که مرا دید از من خوشش آمد، اما با توجه به اینکه پدر من ارتباطات غیر از ازدواج را قبول نمی کرد به خواستگاری من آمد، اما در ادامه متوجه شدم متاهل است و رابطه مان قطع شد.

وی افزود: من با مریم پژوه منش که منشی آقای مرادی بود دوست شدم و سالی یکی دو بار از طریق تلفن ارتباط داشتیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری جلسه دوم دادگاه مرتضی فلاح اشتری

برگزاری جلسه دوم دادگاه مرتضی فلاح اشتری