مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 بهمن 1398 ساعت 07:352020-01-28حوادث

مطرح کردن کم کاری برخی دستگاه ها تنش جامعه را زیاد می کند


به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اسکندر مؤمنی صبح امروز در حاشیه نشست سراسری رؤسای پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور در ستاد نیروی انتظامی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر معرفی دستگاه های کم کار در زمینه ساماندهی معتادان متجاهر، - دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: باید کم کاری برخی دستگاه ها را به آن ها گفت، ولی مطرح کردن آن ها تنها باعث می شود که تنش ها در جامعه زیاد شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اسکندر مؤمنی صبح امروز در حاشیه نشست سراسری رؤسای پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور در ستاد نیروی انتظامی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر معرفی دستگاه های کم کار در زمینه ساماندهی معتادان متجاهر، اظهار کرد: تمام دستگاه ها در زمینه ساماندهی معتادان متجاهر در تلاش هستند و کار با جدیت ادامه پیدا می کند.

وی افزود: در رابطه با ساماندهی معتادان متجاهر چند بخش انتظامی، قضایی و اقدامات پیشگیرانه و فرهنگی باید صورت گیرد که در بخش های انتظامی و قضایی اقدامات صورت گرفته است البته میزان تمام تلاش دستگاه ها به یک اندازه نیست و ما در جلسات، مطالبه گری می کنیم.

به گفته مؤمنی در جلسات نقص و کم کاری برخی دستگاه ها به آن ها اعلام می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مطرح کردن کم کاری برخی دستگاه ها تنش جامعه را زیاد می کند

مطرح کردن کم کاری برخی دستگاه ها تنش جامعه را زیاد می کند