مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 بهمن 1398 ساعت 14:002020-01-26سياسي

ضرورت ایجاد نشاط اجتماعی در کرمانشاه/ سازمان های مردم نهاد، تسهیل گر امور هستند


مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه گفت: متاسفانه برنامه خاصی برای ایجاد نشاط اجتماعی در استان، توسط متولیان امر مدون نشده است.

- فریبرز نجفی مهر امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، بررسی ویژگی های فرهنگی و اجتماعی استان؛ تحقیق در مورد مسائل، مشکلات و آسیب های اجتماعی همچون طلاق، اعتیاد، حاشیه نشینی و تکدی گری، نظارت و پیگیری لازم در مورد رسیدگی و بهبود وضع اماکن عمومی، اقدام در تجهیز و مشارکت مردم روستا و شهر در امور اجتماعی و کارهای عام المنفعه، توانمند سازی سازمان های مردم نهاد استان تبیین نقش و جایگاه آن ها در جامعه و نیز پیش بینی لازم در قانونمند کردن آن ها را از جمله وظایف دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استان دانست.

سازمان های مردم نهاد رقیب محسوب نمی شوند وی با اشاره به وظایف بسیار گسترده این دفتر، افزود: دستگاه های مختلفی به دلیل حساسیتی که موضوعات اجتماعی و فرهنگی در استان دارد این مباحث را رصد می کنند و در حوزه اجتماعی و فرهنگی به اجرا درمی آورند و استانداری در این خصوص به عنوان یک نهاد حاکمیتی و دفتر امور اجتماعی و فرهنگی نیز به عنوان دفتر تخصصی استانداری وظیفه هماهنگ کردن امور فعالیت دستگاه های مختلف را برعهده دارد تا با جلوگیری از موازی کاری به یک خروجی مطلوب برسیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت ایجاد نشاط اجتماعی در کرمانشاه/ سازمان های مردم نهاد، تسهیل گر امور هستند

ضرورت ایجاد نشاط اجتماعی در کرمانشاه/ سازمان های مردم نهاد، تسهیل گر امور هستند