مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 بهمن 1398 ساعت 09:502020-01-22اقتصادي

افزایش 25 درصدی بودجه 99 شهرداری همدان


بودجه پیشنهادی سال آینده به نسبت امسال با 25 درصد افزایش به شورای اسلامی شهر همدان ارایه شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از همدان عباس صوفی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به  تقدیم لایحه بودجه پیشنهادی سال 99 به شورا اظهار کرد: بودجه پیشنهادی سال آینده به نسبت امسال با 25 درصد افزایش به شورای اسلامی شهر همدان ارایه شد.

وی گفت: افزون بر این، بودجه پیوست طرح های سرمایه گذاری به ارزش پنج هزار میلیارد تومان به شورا ارایه شده که این پیوست را وارد بودجه سال آینده نکرده ایم و بلند مدت است و به طور قطع عواید بسیاری برای شهرداری خواهد داشت.

شهردار همدان خاطرنشان کرد: در همین راستا سازمان سرمایه گذاری شهرداری طرح هایی را در دست پیگیری دارد که می تواند اجرایی کند.

وی با اشاره به اینکه ماده 68 قانون شهرداری ها 60 درصد جاری و 40 درصد عمرانی را در بودجه لحاظ کرده است، گفت: با این حال بودجه امسال شهرداری همدان 55 درصد در بخش عمرانی و 45 درصد در حوزه جاری هزینه شده است.

صوفی افزود: برای بودجه پیشنهادی سال آینده نیز 61 درصد در بخش عمرانی و 39 درصد جاری به شورا ارایه شده است.

وی بیان کرد: این در حالی است که حقوق و دستمزدها افزایش 40 درصدی دارد ضمن اینکه 10 درصد از بودجه عمرانی را باید به پرداخت بدهی های شهرداری اختصاص دهیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 25 درصدی بودجه 99 شهرداری همدان

افزایش 25 درصدی بودجه 99 شهرداری همدان