مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 1 بهمن 1398 ساعت 14:102020-01-21اجتماعي

مدیران در خصوص ورود سامانه برف و سرما به همدان هوشیار باشند


معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان گفت: دستگاه های اجرایی باید نسبت به ورود سامانه پرفشار برف و سرما به استان همدان هوشیار بوده و اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، محمودرضا عراقی بعداز ظهر سه شنبه در جلسه پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان همدان گفت: طبق پیش بینی سازمان هواشناسی کشور و استان همدان، سامانه پرفشاری در راه است که از وجود برف، باران و سرما خبر می دهد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان اظهار داشت: دستگاه های اجرایی باید نسبت به ورود سامانه پرفشار برف و سرما به استان همدان هوشیار بوده و اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند.

عراقی افزود: با توجه به اظهارات کارشناس هواشناسی استان همدان مبنی بر برودت هوا و سرما، باید هماهنگی ها و مدیریت بیشتری انجام شود.

وی گفت: در این راستا باید به گلخانه ها و دیگر مجموعه هایی که ضرورت دارد اطلاع رسانی شود تا بتوان از خسارات های احتمالی پیشگیری کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان اضافه کرد: باید آب را از مکان هایی که امکان رانش زمین وجود دارد دور کرد چراکه این اقدام باعث سبک سازی می شود و از رانش بیشتر جلوگیری می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیران در خصوص ورود سامانه برف و سرما به همدان هوشیار باشند

مدیران در خصوص ورود سامانه برف و سرما به همدان هوشیار باشند