مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 1 بهمن 1398 ساعت 13:352020-01-21اجتماعي

سیل مهربانی به مدارس اردبیل رسید


مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل روز سه شنبه در مراسمی که در دبیرستان دوره دوم پسرانه شاهد شهید اصغری نیاری ناحیه 2 برگزار شد، از اجرای این طرح در تمامی مدارس استان خبر داد و گفت: با اجرای چنین طرح هایی در آموزش و پرورش بر آنیم تا آلارم روحی و روانی هموطنانی که در جنوب شرقی کشور دچار سیل شده اند را تسکین دهیم.

احمد ناصری با اشاره به اینکه کشور ما ایران با توجه به موقعیت جغرافیایی خود دچار بلایای طبیعی می شود و این حوادث تلفات مالی و انسانی را بدنبال دارد، افزود: کمک به هموطنان یک وظیفه انسانی و شرعی است که باید در کل جامعه نهادینه شود.

ناصری همچنین در بخش دیگری از سخنانش به اجرای سیل مهربانی 1 که در سال گذشته برای کمک به مردم خوزستان در استان اردبیل انجام شد، اشاره کرد و گفت: با مشارکت همگانی دانش آموزان، اولیا و همکاران فرهنگی بیش از پنج میلیارد ریال کمک نقدی و غیرنقدی به این مناطق ارسال شد.

او با بیان اهمیت هفته شوراهای آموزش و پرورش از کسب رتبه برتر کشوری در ارزیابی عملکرد سال 97 توسط شورای آموزش و پرورش استان خبر داد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سیل مهربانی به مدارس اردبیل رسید

سیل مهربانی به مدارس اردبیل رسید