مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 1 بهمن 1398 ساعت 13:302020-01-21اقتصادي

قرارداد تجمیع 71 پلاک در محله دولاب با حضور شهردار تهران امضا شد


قرارداد تجمیع 71 پلاک در محله دولاب با موافقت ساکنین و حمایت سازمان نوسازی و دفتر خدمات محلی با حضور شهردار تهران امضا شد.

- به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس، پیروز حناچی صبح امروز در بازدید از پروژه میدانگاه شهری امیرکبیر (منطقه 14) و شرکت در مراسم امضای قرارداد تجمیع 71 پلاک که با حضور مصطفی کاظمی مشاور و مدیر کل دفتر شهردار تهران و عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری و صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران برگزار شد، گفت: در حال حاضر سه موضوع را پیگیری می کنیم؛ نخست تجمیع 71 پلاک در محله دولاب با موافقت ساکنین و حمایت سازمان نوسازی و دفتر خدمات محلی است که توسط بخش خصوصی انجام می شود؛ تجمیع تعداد پلاک های این پروژه منحصر به فرد است.

وی افزود: در مرحله بعد، عرشه روی تونل امیرکبیر است که به بخشی از قلمروی عمومی در منطقه تبدیل خواهد شد، در این نقطه 8 هزار و 200 متر عرصه وجود دارد و در طبقات زیرین 500 واحد پارکینگ ساخته خواهد شد که این امر به ارتقای کیفیت محلی کمک می کند.

پیشتر قرار بود در این نقطه هایپرمارکت ساخته شود اما طرح مذکور تغییر کرد و تصمیم بر این است که این فضا به محلی برای پیاده روی و تفریح ساکنان تبدیل شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قرارداد تجمیع 71 پلاک در محله دولاب با حضور شهردار تهران امضا شد

قرارداد تجمیع 71 پلاک در محله دولاب با حضور شهردار تهران امضا شد