مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 دی 1398 ساعت 09:202020-01-19اجتماعي

انتقاد از نادیده گرفتن آلودگی هوای قم توسط مسئولان استان


مدیرکل حفاظت محیط زیست استان می گوید: برخی مسئولان استان آلودگی هوای قم را جدی نمی گیرند.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، آقای سیدرضا موسوی مشکینی صبح امروز و به مناسبت 29 دی ماه روز هوای پاک در جمع خبرنگاران از کاهش چشمگیر تعداد روزهای هوای پاک و سالم در قم سخن گفت و افزود: در 9 ماه سال گذشته قم 250 روز هوای پاک و سالم داشت که این تعداد امسال به 209 روز کاهش یافت.

وی با تاکید بر اینکه طرح مطالعه میزان سهم هربخش در ایجاد آلودگی هوای قم سال آینده اتمام میرسد افزود: با این وجود،در روزهای آلودگی هوا در یک ماه گذشته، تذکرات جدی به دستگاههای مرتبط داده شده اما جدی گرفته نشد.

مدیر کل حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه منابع آلاینده قم منابع ثابت و متحرک هستند خاطرنشان کرد: لیست 30 واحد صنعتی آلاینده در زمینه صنایع فلزی و شیمیایی به سازمان صنعت معدن و تجارت ارسال شد اما هیچکدام از آنها فعالیت خود را در روزهای آلودگی هوا متوقف نکردند.

آقای موسوی افزود: تنها 30 درصد از خودروهای استان دارای معاینه فنی هستند اما در این خصوص اقدام خاصی انجام نشده است.

وی وجود سیصد هزار موتور سیکلت را نیز از دیگر منابع آلاینده هوای قم عنوان کرد.

آقای موسوی گفت: با این وجود اداره کل حفاظت محیط زیست علی رغم محدودیت های اعتباری و نیروی انسانی در آذرماه با 200 مورد پا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انتقاد از نادیده گرفتن آلودگی هوای قم توسط مسئولان استان

انتقاد از نادیده گرفتن آلودگی هوای قم توسط مسئولان استان