مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 27 دی 1398 ساعت 14:452020-01-17بين الملل

سندرز از بایدن پیشی گرفت


به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، حمایت دموکرات ها از برنی سندرز به عنوان گزینه نهایی دموکرات ها برای انتخابات ریاست جمهور 2020 آمریکا به طور پیوسته ای در حال افزایش بوده و بر اساس نظرسنجی که رویترز/IPsos انجام داده از جو بایدن معاون رییس جمهور .

- بر اساس نظرسنجی که رویترز انجام داده، برنی سندرز در میان دموکرات ها و افراد مستقلی که ثبت نام کرده اند از دیگر نامزد های دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا پیشی گرفته است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، حمایت دموکرات ها از برنی سندرز به عنوان گزینه نهایی دموکرات ها برای انتخابات ریاست جمهور 2020 آمریکا به طور پیوسته ای در حال افزایش بوده و بر اساس نظرسنجی که رویترز/IPsos انجام داده از جو بایدن معاون رییس جمهور سابق آمریکا و دیگر نامزد های مطرح دموکرات ها برای انتخابات ریاست جمهوری فراتر رفته است.

این نظرسنجی در بین رای دهندگان ثبت نام شده دموکرات صورت گرفته است.

در این نظرسنجی آنلاینی که نتایج آن روز پنجشنبه منتشر شده نشان می دهد که 20 درصد از دموکرات ها و افراد مستقلی که ثبت نام کرده بودند اعلام کردند که از سندرز برای انتخابات 2020 حمایت می کنند که در مقایسه با نظرسنجی مشابهی که هفته پیش برگزار شده بود 2 درصد افزایش نشان می دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سندرز از بایدن پیشی گرفت

سندرز از بایدن پیشی گرفت