مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 دی 1398 ساعت 08:402020-01-11اجتماعي

احداث روگذر در میدان بسیج گنبدکاووس


با توجه به حجم بالای ترافیکی در ورودی شهر از سمت شهرستان مینودشت واقع در میدان بسیج اجرای روگذر در میدان بسیج از هفته آینده آغاز می شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از گنبدکاووس، منصور طعنه گنبدی صبح امروز در جمع مدیران شهرستان گنبدکاووس اظهار کرد: از سال گذشته مطالعات نقاط کور ترافیکی شهر گنبدکاووس آغاز شد و 13 نقطه مهم و ترافیکی شهر مشخص شده است.

وی افزود: با تخصیص اعتبارات صورت گرفته اجرای طرح های موردنظر برای کاهش و رفع ترافیک در این نقاط با اولویت مشکلات مهم ترافیکی شهروندان اجرا می شود.

شهردار گنبدکاووس ادامه داد: حجم ترافیکی در ورودی شهر از سمت شهرستان مینودشت واقع در میدان بسیج بسیار سنگین است و برای رفع این معضل و کاهش تصادفات طرح روگذر در این میدان از هفته آینده آغاز می شود.

وی از افتتاح پل گدم آباد در دهه فجر خبر داد و گفت: پل گدم آباد از سمت جاده اینچه برون با اعتبار 6 میلیارد تومان در دهه فجر افتتاح می شود که در کاهش ترافیک بسیار موثر است.

طعنه گنبدی از شهادت سردار سلیمانی ابراز تاسف کرد و افزود: برای ماندگاری نام این شهید سرافراز بلوار بسیج تا انتهای بلوار معلم به نام  بلوار سردار سلیمانی نامگذاری شد.

* بیش از 2 هزار مسافربر شخصی در گنبدکاووس اعمال قانون شدند رییس پلیس راهور شهرستان گنبدکاووس در این جلسه اظهار


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احداث روگذر در میدان بسیج گنبدکاووس

احداث روگذر در میدان بسیج گنبدکاووس