مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 6 دی 1398 ساعت 07:152019-12-27پزشكي

مرخصی زایمان بانوان پزشک همان 9 ماه باقی می ماند


دیوان عدالت اداری با لغو مصوبه محاسبه چهار ماهه شدن مرخصی زایمان مادران پزشک متخصص در دوره تعهد خدمت، اعلام کرد: مرخصی زایمان برای همه مادران شاغل همان 9 ماه است و وزارت بهداشت حق ندارد آن را به 4 ماه تقلیل دهد.

- دیوان عدالت اداری با لغو مصوبه محاسبه چهار ماهه شدن مرخصی زایمان مادران پزشک متخصص در دوره تعهد خدمت، اعلام کرد: مرخصی زایمان برای همه مادران شاغل همان 9 ماه است و وزارت بهداشت حق ندارد آن را به 4 ماه تقلیل دهد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دیوان عدالت اداری، در پی شکایت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و درخواست ابطال بند دوم بخشنامه شماره 100/404 تاریخ 94/5/17 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر تقلیل مدت زمان مرخصی زایمان مادران پزشک متخصص که در دوره انجام طرح صاحب فرزند می شوند، از 9 ماه به 4 ماه و محاسبه همین 4 ماه در سنوات دوره تعهد خدمتی طرح دستیاری تخصصی، هیات عمومی دیوان عدالت اداری پس از بحث و بررسی، مصوبه مورد شکایت را تبعیض ناروا و مخالف بند نهم اصل سوم قانون اساسی دانست و رای به ابطال آن داد.

بنابراین مرخصی زایمان بانوان متخصص پزشک همان 9 ماه خواهد بود.

هیات عمومی دیوان عدالت اداری همچنین با بررسی آرای متعارض شعب این دیوان با صدور رای وحدت رویه اعلام کرد: مرخصی زایمان جزء مدت تعهد خدمت طرح پزش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مرخصی زایمان بانوان پزشک همان 9 ماه باقی می ماند

مرخصی زایمان بانوان پزشک همان 9 ماه باقی می ماند