مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 آذر 1398 ساعت 07:562019-12-18سياسي

تبلیغ و فعالیت دینی رابطه شغلی نیست رابطه تکلیفی است


نباید برای تبلیغ و فعالیت دینی رابطه شغلی ایجاد کنیم بلکه این رابطه تکلیفی است من هم به عنوان عالم در برابر امت نباید بی تفاوت باشم باید تا می توانم مردم را هدایت کنم.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، قسمت 198 برنامه بدون توقف، 26 آذرماه از شبکه سه سیما به روی آنتن رفت، در این برنامه میثم لطیفی رییس دانشکده معارف اسلامی و مدیریت دانشگاه امام صادق(ع) در خصوص نقش روحانیون در مساجد، گفت: در ادبیات امامین انقلاب اسلامی چند عبارت در معادل مسجد قرار داده شده از جمله اینکه یک جایی می فرمایند مساجد دژهای مستحکم اسلام است، همچنین مسجد پایگاه اسلام است، یک جایی می فرمایند مسجد سنگر اسلام است یا مسجد قرارگاه است.

وی در ادامه یادآور شد: من می خواهم از همه این مفاهیم یک مخرج مشترک بگیرم، به نظر می رسد مسجد محل ساماندهی فعالیت های اجتماعی اعضای آن محله است با محوریت امام جماعت، پس امام جماعت به تعبیری فرمانده این قرارگاه است که شایستگی هایی را نیاز دارد و این فرد باید قابلیت هایی داشته باشد که این اتفاق را رقم بزند، امام جماعت تنها پیشنماز نیست که یک نمازی بخواند و برود، اگر قرار شد که فراتر از پیشنمازی عمل کند، باید یک سری از اقدامات برایش رقم بخورد از جمله اینکه می فرمایند امام جماعت پدر محله است، یعنی بزرگتر محله است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تبلیغ و فعالیت دینی رابطه شغلی نیست رابطه تکلیفی است

تبلیغ و فعالیت دینی رابطه شغلی نیست رابطه تکلیفی است