مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 آذر 1398 ساعت 22:552019-12-14بين الملل

30 ماه زندان برای وکیل آمریکایی فراری از مالیات


به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از آباژورنال، جاش مینکلر، دادستان منطقه جنوبی ایندیانای آمریکا، اعلام کرده است که اسکات کول 55 ساله ساکن شهر برونزبورگ ایالت ایندیانا عامدانه و هدفمندانه از تجربه خود برای دور زدن مکرر سازمان امور مالیاتی .

- گزارشات حاکی از آن است که یک وکیل امور مالیاتی در ایالت ایندیانای آمریکا به جرم 2.

4 میلیون دلار فرار مالیاتی به 30 ماه زندان محکوم شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از آباژورنال، جاش مینکلر، دادستان منطقه جنوبی ایندیانای آمریکا، اعلام کرده است که اسکات کول 55 ساله ساکن شهر برونزبورگ ایالت ایندیانا عامدانه و هدفمندانه از تجربه خود برای دور زدن مکرر سازمان امور مالیاتی آمریکا استفاده کرده تا از پرداخت مالیات خود فرار کند.

رسانه های محلی اعلام کردند که کول در سال 2014 از وکالت در امور مالیاتی در منطقه ایندیانا استعفا داده است چراکه وی به دلیل کمک به موکلین در فرار مالیاتی در سال های 2001 و 2002 از سوی کمیسیون انضباطی دادگاه عالی ایندیانا تحت تعقیب قضایی قرار گرفته بود.

بنا به گفته دادستان ایندیانا، کول تلاش کرده است تا از طریق افتتاح حساب های متعدد بانکی به نام شرکت های کاغذی و هدایت درآمدهای خود به حساب این شرکت ها پرداخت مالیات را دور زده و مالیات خود را


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

30 ماه زندان برای وکیل آمریکایی فراری از مالیات

30 ماه زندان برای وکیل آمریکایی فراری از مالیات